AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini futbol maçında görmek

Kahve falında kendini futbol maçında görmek

Kahve falında kendini futbol maçında görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kendini futbol maçında gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında futbol maçında gol atmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol maçına gitmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında futbol maçı kazanmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol maçı izlemek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol maçı görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol maçı yapmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir