AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçı oynamak

Kahve falında futbol maçı oynamak

Kahve falında futbol maçı oynamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının da düzene gireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında futbol maçı oynamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında futbol maçı oynamak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında futbol maçı izlemek evlatların hayırsız çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında futbol maçı görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında futbol maçına gitmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek işinde verimsiz olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı kazanmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir