AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçı görmek

Kahve falında futbol maçı görmek

Kahve falında futbol maçı görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol maçı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında futbol maçı görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulur.

Kahve falında futbol maçı oynamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında futbol maçı yapmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında futbol maçı kazanmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir