AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol maçına hazırlanmak

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, borca batacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini futbol maçında görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol maçı izlemek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol maçına gitmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol maçı görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Kahve falında futbol maçı kazanmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek darlık çektiği günlerini unutacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir