AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin güvercin görmek

Kahve falında çirkin güvercin görmek

Kahve falında çirkin güvercin görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, saygınlığının artacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin güvercin gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında çirkin güvercin görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin yüzük görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını çirkin görmek yeni bir hayat kuracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek geçiminin yerinde olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri çirkin görmek büyük borçlara girmeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sevinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir