AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkinleştiğini görmek

Kahve falında çirkinleştiğini görmek

Kahve falında çirkinleştiğini görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, patron koltuğuna geçeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, epey bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi çirkin görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin tavuk görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin yazı yazmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin dede görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin surat görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir