AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, her şeyin sarpa saracağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, büyük bir gelir toplayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek bunu da herkese ilan edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında elinde fotoğraf görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf satmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çektirmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir