AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ailesini hem gururlandıracağına, terfi edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek nice noksanlık içinde olduğuna, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde fotoğraf görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında insan fotoğrafı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda fotoğrafını görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir