AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf satmak

Kahve falında fotoğraf satmak

Kahve falında fotoğraf satmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kazançlı çıkacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında fotoğraf satmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gazetede fotoğrafını görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç fotoğrafı çekmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf aldığını görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya inanılır.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek yeni hobiler edinileceğine, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek kurulu düzeninin devam edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir