AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, araba alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde fotoğraf görmek anne babanın birbirine düşeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek daima önüne bakacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya inanılır.

Kahve falında fotoğraf çektirdiğini görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir