AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, planlarının işe yarayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işarettir.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi almak icat yapacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi kaybetmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında dijital fotoğraf makinesi görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir