AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kendi fotoğrafını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elinde fotoğraf görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını elinde görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulur.

Kahve falında nişan fotoğrafı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir