AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çalmak

Kahve falında fotoğraf çalmak

Kahve falında fotoğraf çalmak korkularının üzerine gideceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çalmak gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında fotoğraf çalmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığının fotoğrafını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, unvan sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğrafa bakmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir