AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ayın resmini çekmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek ailesini hem gururlandıracağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek maaşının artacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin fotoğrafını çekmek parasının ve canın güvende olacağına, küskünlüklerin oluşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir