AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek hayatının yoluna gireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, hayal kırıklığına düşeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı halı görmek işlerinde verimin artacağına, bilgi ile donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir