AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi hediye almak eskisinden de iyi olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin çalındığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çevre değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi kırıldığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, başarılarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında kırık fotoğraf makinesi görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf makinesi görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak işindeki verimliliğinin düşeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Kahve falında dijital fotoğraf makinesi görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir