AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, inancından ödün vereceğine, hayatını yoluna sokacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, stresinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek arzularının yerine geleceğine, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çektirmek sorunlu zamanlar geçireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek alim insanlardan sayılacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vesikalık fotoğraf çektirmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çektirmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir