AnaSayfa / Genel / Kahve falında fosforlu balık görmek

Kahve falında fosforlu balık görmek

Kahve falında fosforlu balık görmek kafasının boşalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fosforlu balık gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında fosforlu balık görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fosforlu yeşil görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fosforlu kalem görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fosfor görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, işlerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fosforlu sarı görmek iyi huylar edineceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında fanus içinde balık görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında açık denizde balık tutmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında balık ağı çekmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir