AnaSayfa / Genel / Kahve falında fanus içinde balık görmek

Kahve falında fanus içinde balık görmek

Kahve falında fanus içinde balık görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında fanus içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Kahve falında fanus içinde balık görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık fanusu görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fanusta balık görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fanus balık görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam fanusta balık görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir