AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ağı çekmek

Kahve falında balık ağı çekmek

Kahve falında balık ağı çekmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işarettir.

Kahve falında balık ağı çekmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında balık ağı çekmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ağı almak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında balık ağına takılmak hayatını yoluna koymaya, geçimini daha rahat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık ağı görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık ağı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı süpürdüğünü görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinde örümcek ağı görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir