AnaSayfa / Genel / Kahve falında fosforlu yeşil görmek

Kahve falında fosforlu yeşil görmek

Kahve falında fosforlu yeşil görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fosforlu yeşil gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Kahve falında fosforlu yeşil görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fosforlu balık görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında fosfor görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına inanılır.

Kahve falında fosforlu sarı görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fosforlu kalem görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kemer görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil can eriği görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yapraklar görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir