AnaSayfa / Genel / Kahve falında fosforlu kalem görmek

Kahve falında fosforlu kalem görmek

Kahve falında fosforlu kalem görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, moralin bozulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, evlatlarından hayır bulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fosforlu kalem gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Kahve falında fosforlu kalem görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fosforlu balık görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fosforlu yeşil görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, iyilik ve hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fosfor görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine yorulur.

Kahve falında fosforlu sarı görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe göz kalemi görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Kahve falında kalem verdiğini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir