AnaSayfa / Genel / Kahve falında fok balığı görmek

Kahve falında fok balığı görmek

Kahve falında fok balığı görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında fok balığı gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında fok balığı sevmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fok balığı yakalamak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında fok balığından kaçmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında fok balığını sevmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fok balığı görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fok balığı öldürmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü fok balığı görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. Kahvemde buyük bi fok balığına benzeyen şekil vardı arkasında uzun saçlı biri balığa sarılmıştı.sanki ustünde denizde yüzer gibi duruyolardı.başka küçüklü büyüklü balıkta çıkmış falımda,kısmet herhalde:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir