AnaSayfa / Genel / Kahve falında fok balığı sevmek

Kahve falında fok balığı sevmek

Kahve falında fok balığı sevmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fok balığı sevmek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında fok balığını sevmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fok balığı sevmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fok balığı görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında fok balığı yavrusu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında fok balığı beslemek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında fok balığı öldürmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü fok balığı görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah fok balığı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir