AnaSayfa / Genel / Kahve falında fok balığı yakalamak

Kahve falında fok balığı yakalamak

Kahve falında fok balığı yakalamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, doyasıya sefasını süreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fok balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında fok balığı yakalamak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah fok balığı görmek ele geçen kazancın artacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fok balığı görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında fok balığı görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fok balığı sevmek moral ve sermaye kaybedeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında fok balığı öldürmek huzursuzluk yaşanacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fok balığı görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fok balığı beslemek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir