AnaSayfa / Genel / Kahve falında fok balığından kaçmak

Kahve falında fok balığından kaçmak

Kahve falında fok balığından kaçmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, rahatının yerinde olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fok balığından kaçmak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında fok balığından kaçmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü fok balığı görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında fok balığı yavrusu görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Kahve falında fok balığı öldürmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında fok balığı yakalamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük fok balığı görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında fok balığı görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde fok balığı görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir