AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fok balığı görmek

Kahve falında ölü fok balığı görmek

Kahve falında ölü fok balığı görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü fok balığı gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Kahve falında ölü fok balığı görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük fok balığı görmek büyük adımlar atılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fok balığını sevmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah fok balığı görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizde fok balığı görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fok balığı görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında evde fok balığı görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz fok balığı görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir