AnaSayfa / Genel / Kahve falında fitil ilaç görmek

Kahve falında fitil ilaç görmek

Kahve falında fitil ilaç görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, başarıları ile tanınacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kazançta zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında fitil ilaç gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Kahve falında fitil ilacı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fitil ilaç görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç fitil görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında fitil sokmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ilaç görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında ilaç yapmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birine ilaç içirmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir