AnaSayfa / Genel / Kahve falında fitil ilacı görmek

Kahve falında fitil ilacı görmek

Kahve falında fitil ilacı görmek spora başlayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fitil ilacı gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında fitil ilacı görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında fitil ilaç görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç fitil görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fitil sokmak elindekileri kaybedeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek çalıştığı yerde amir olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında birisine ilaç vermek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında ilaclar görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında böcek ilacı görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir