AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı lokum yemek

Kahve falında fıstıklı lokum yemek

Kahve falında fıstıklı lokum yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında fıstıklı lokum yemek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında fıstıklı lokum yemek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum şekeri yemek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide lokum yemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum yemek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir