AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlikte baklava yemek

Kahve falında misafirlikte baklava yemek

Kahve falında misafirlikte baklava yemek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına inanılır.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek kendisini eve kapatacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire baklava ikram etmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında çok baklava yemek işinin gücünün yaver gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında tatlı baklava yemek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden baklava yemek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı baklava yemek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru baklava yemek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir