AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıskiyeli havuz görmek

Kahve falında fıskiyeli havuz görmek

Kahve falında fıskiyeli havuz görmek tartışma yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, endişe veren durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında fıskiyeli havuz gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında fıskiyeli havuz görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıskiye görmek moralinin yerine geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında su fıskiyesi görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında havuz içinde balık görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında havuz içinde olmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, daha fazla para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda kirli su görmek işe ve aşa kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında havuzda boğularak ölmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir