AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde nefes almak

Kahve falında havuzun içinde nefes almak

Kahve falında havuzun içinde nefes almak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında havuzda nefes almak kâbus gibi günlerin geleceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde nefes almak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde nefes almak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak büyük emekler vereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında deniz içinde nefes almak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir