AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde balık görmek

Kahve falında havuz içinde balık görmek

Kahve falında havuz içinde balık görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havuz içinde balık görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde yunus balığı görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde olmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek insanlarla tartışacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir