AnaSayfa / Genel / Kahve falında su fıskiyesi görmek

Kahve falında su fıskiyesi görmek

Kahve falında su fıskiyesi görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su fıskiyesi gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında su fıskiyesi görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında fıskiyeli havuz görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fıskiye görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dağıttığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında su deposuna düşmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para su görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulur.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya su dökmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir