AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde olmak

Kahve falında havuz içinde olmak

Kahve falında havuz içinde olmak kötülüklere gözünü kapatmaya, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde olmak gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında havuz içinde olmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında odanın içinde havuz görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde köpek görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında havuz içinde olduğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde yunus görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında havuz içinde yüzmek birçok iş teklifi alınacağına, hayatının bir anda renkleneceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde su görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir