AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve fırtına görmek

Kahve falında kar ve fırtına görmek

Kahve falında kar ve fırtına görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında kar ve fırtına gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak birikiminin artacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar fırtınası görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtına kar görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında karlı fırtına görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek işlerinin bozulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtınalı kar görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve fırtına görmek yeni iş kollarına girileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir