AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınalı hortum görmek

Kahve falında fırtınalı hortum görmek

Kahve falında fırtınalı hortum görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınalı hortum gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında fırtınada hortum görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işarettir.

Kahve falında hortum ve fırtına görmek çaresiz durumlarda kalacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hortum fırtına görmek sorunların aşılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek elinin darda kalmayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtına kar görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir