AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, endişelerin biteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, fesada bulaşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum fırtına görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortum ve fırtına görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtınada hortum görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Kahve falında denizde fırtına çıktığını görmek bekarlar için evlenmeye, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir