AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum ve fırtına görmek

Kahve falında hortum ve fırtına görmek

Kahve falında hortum ve fırtına görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hem çok mutlu olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum ve fırtına gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında fırtınada hortum görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işarettir.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hortum fırtına görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek bundan güç ve cesaret alacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında hortum ve fırtına görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırtınada gemide olmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir