AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınalı hava görmek

Kahve falında fırtınalı hava görmek

Kahve falında fırtınalı hava görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınalı hava gördüyseniz:

  • Ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında fırtınalı hava görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında deniz fırtınası görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında büyük fırtına görmek işlerin yoluna gideceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırtına görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtına ve deprem görmek borcunun çok olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtına rüzgar görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kar ve fırtına görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında tozlu fırtına görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir