AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına sesi duymak

Kahve falında fırtına sesi duymak

Kahve falında fırtına sesi duymak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında fırtına sesi duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Kahve falında fırtına sesi duymak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevdiğinin sesini duymak işlerin hayırlı kapılar açacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında düğün sesi duymak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında sur sesi duymak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş sesi duymak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında baykuş sesi duymak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden ses duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak kendisiyle övüneceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir