AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek işinin gücünün hep rast gideceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, arkasından iyi konuşulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz fırtınası görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınalı deniz görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Kahve falında deniz fırtına görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde fırtına çıktığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı fırtınalı deniz görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi fırtınalı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir