AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda kadın sesi duymak

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda ses duymak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak daha geniş bir rızık elde edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına inanılır.

Kahve falında telefondan ses duymak özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon sesi duymak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın sesi duymak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında bir kadın sesi duymak hileli bir işle karşılaşılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir