AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur fırtına görmek

Kahve falında yağmur fırtına görmek

Kahve falında yağmur fırtına görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında yağmur fırtına gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtınalı yağmur görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur fırtına görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur fırtınası görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek kazançlı işler yapılacağına, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına yağmur görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak fırtınası görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir