AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında simit görmek

Kahve falında fırında simit görmek

Kahve falında fırında simit görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında fırında simit gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında fırında simit görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında simit fırını görmek asık yüzlerin güleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırından simit almak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında simit susamı görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit poğaça görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında simit hamuru görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında susamlı simit almak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Kahve falında simit satan görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir