AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında çörek görmek

Kahve falında fırında çörek görmek

Kahve falında fırında çörek görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kafasını toparlayamayacağına, zor bir dönem geçirileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Kahve falında fırında çörek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında fırında çörek görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ümitlerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında fırından çörek almak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli çörek görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çörek çalmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında çörek yemek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak çörek yemek rahat ve güzel günler geçireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış çörek görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında börek çörek almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir