AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli çörek görmek

Kahve falında cevizli çörek görmek

Kahve falında cevizli çörek görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli çörek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında cevizli çörek görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mayalı çörek görmek elinin sıkışacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında paskalya çöreği görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek yapmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek çörek görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli çörek görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş çörek görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, günaha gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir