AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından çörek almak

Kahve falında fırından çörek almak

Kahve falında fırından çörek almak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Kahve falında fırından çörek almak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında fırından çörek almak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında fırında çörek görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek satın almak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine çörek vermek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahinli çörek yemek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peynirli çörek görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çörek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir