AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak çörek yemek

Kahve falında sıcak çörek yemek

Kahve falında sıcak çörek yemek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak çörek yemek gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Kahve falında sıcak çörek yemek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı çörek yemek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çörek otu yemek günahtan kaçınarak yaşayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çörek yemek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulur.

Kahve falında tahinli çörek yemek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek gözünü en yukarılara dikeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ay çöreği yemek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet eder.

Kahve falında peynirli çörek yemek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir